Vi använder cookies Läs mer

Lediga lägenheter


Visningstiderna nedan är preliminära och kan ändras med kort varsel.
Vi har en mycket hög belastning på sökanden till våra lägenheter just nu så tyvärr blir det så att alla som söker får inte komma på dom planerade visningar vi nedan annonserar.

Klicka på bilden för att få mer information om lägenheten!

OBS!! Information om nedanstående visning.
Det är ingen allmän visning utan en inbjudan krävs att få se lägenheterna. Inbjudan skickas via mail senast 2 dagar innan nedan visningsdag. Har man inte fått någon inbjudan via mail så har man inte tyvärr inte lyckats bli utvald för just denna visning.

 

Till intresseanmälan >>

4-5:a Högbergsgatan 4, Västermalm

Storlek: 4-5 rok, 180 kvm
Kategori: Hyresledigt
Inflyttning
2021-09-01

Här är en våning om 180 kvm som stäcker sig över hela våningsplanet på mellanplanet. med en exklusiv standard som bara återfinns i bostadsrätter! Klinker, parkett i samtliga rum. Helkaklade badrum (2 st) Det är tre sovrum i olika storlekar samt vardagsrum. 2 st badrum varav ett mycket stort innehållande bubbelbad, separat dusch, tvättstuga samt en walk in closet innanför badrummet. Köket är ett HTH-kök med alla köksmaskiner såsom diskmaskin, inbyggd micro häll dubbel kyl/frys samt varmluftsugn. Kakelugn och även en separat öppenspis, bägge fungerande. Nya markiser i allasödergående fönster. En uteplats med gasolgrill finns i entréplanet. se bilder nedan! Balkong/terrass mot gårdens parkering.

  
  
  
  

 

Pris : 14 570:-/m Visning snart! 
Gå till Mobilversion